mecholl, myslisz ze H1 powinny byc 55W czy 100W do O2 :?: Te W5W sa LEDowe wiec moze byc problem z CANem
[01] Sprzęgło
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Deviantmuszę w 01 L&K Kombi (AHF) wymienić sprzęgło. czy mogę zakupić do niej zwykłe sprzęgło, czy konieczna jest też koło dwumasowe?
Wszędzie słyszę inaczej i powoli zaczyna mnie to drażnić.
Ja taki zestaw założyłem do siebie,i jak na razie śmiga bez żadnych problemów,słyszałem różne opinie,ale sporo ludzi poleca :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Szukając w sieci (allegro) natknąłem się na całe komplety sprzęgieł i znowu mam pytanie z tym związane:
- czy kompletne sprzęgło z OII będzie pasowało do OI? Mnie wydaje się, że tak bo to przecież tylko sprzęgło, ale wolę mieć pewność.
- czy ewentualnie koło dwumasowe mogę kupić używane (albo wykorzystać z mojej octavii)?
[ Dodano: Sro 02 Cze, 10 11:31 ]
Przeleciałem forum i znalazłem info n/t sprzęgieł do AHF
Światełko w tunelu pojawiło się wraz z możliwością kupna sprzęgła do G60, tylko problem jest z kołem zamachowym - znalazłem takie na allegro - będzie pasowało?
Zasadniczo...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Deviant- czy kompletne sprzęgło z OII będzie pasowało do OI? Mnie wydaje się, że tak bo to przecież tylko sprzęgło, ale wolę mieć pewność.
Zamieszczone przez Deviant- czy ewentualnie koło dwumasowe mogę kupić używane (albo wykorzystać z mojej octavii)?
Koło zamachowe: potrzebujesz od poprzecznych 1Z o numerze VW 028 105 269 B lub od ABF (2.0 16V Golf III GTI 150 KM), 9A (2.0 16V 136 KM), PG (G60) o numerze VW 037 105 273C." niech poda ci numer zazdzwoń do niego,i daj do niego kompletne sprzęgło (tarcza, łożysko, docisk) od G60 nr Sachs 3000 332 001.
- potrzebujesz śruby do mocowania zamachu do wału korbowego i śrubki do mocowania docisku do koła zamachowego. bo z dwumasy nie pasują.
Komentarz
-
Komentarz